News11 May 2015

Arben Tafaj. LVDMP, CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë LVDMP për bashkinë Tiranë.

Author: BIRN Tiranë
Print

Arben Tafaj

Arben Tafaj

Periudha 2004
Emri i Qendrës së Punës Shoqata e Njësive Bashkiake
Pozicioni i punës Zv/Kryetar

Periudha 2003 –
Emri i qendrës së punës Asamblea e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë
Pozicioni i punës Anëtar

Periudha 2003 –
Emri i qendrës së punës Njësia bashkiake nr. 8, Tiranë
Pozicioni i punës Kryetar

Periudha 1999 – 2003
Emri i qendrës së punës Kryesia e Dhomës së Tregëtisë dhe Industrisë Tiranë.

Periudha 1991
Emri i qendrës së punës Kompania “ARILTA”, biznes shërbimi për eksporte dhe prodhim
Pozicioni President

STUDIME TË LARTA DHE TRAJNIME

1982 – 1986 Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Tiranës.

1973 – 1977 Shkolla e mesme e përgjithëshme “Sami Frasheri”, Tiranë.

Kërkim shkencor
“Metoda bashkëkohore në analizat laboratorike të Produkteve të mishit ”, Gjermani

1999 “Teknologjia e produkteve të mishit”, SHBA.

VEPRIMTARI POLITIKE DHE SOCIALE

2004 – 2008 Zv/Kryetar i Partisë Republikane Shqiptare.

2008 – Sekretar Politik i Partisë Republikane Shqiptare.

30.10.2005 Tryezë prezantuese “Politika e pushtetit lokal mbi moshimin” organizuar nga Albanian Society for all Ages.

18.12.2004 Tavolinë e rrumbullakët organizuar nga Fountain House, “Roli dhe Politika e Bashkisë dhe Minibashkisë për reduktimin e konsumit të pijeve alkoolike nga të rinjtë e shkollave të mesme”.

2001 – Kryetar i Shoqatës “Tirana”.

TITUJ

Titull ndërkombëtar: “Ambassador for Peace” Akorduar nga Organizata Ndërkombëtare, “Universal Peace Federation Inter-religious and International Federation for World Peace”

BOTIME

Tekst Shkollor “Vendlindja ime”, Shtëpia botuese “Erik” 2008.

GJUHË TË HUAJA

Anglisht, Italisht.