Curriculum Vitae11 May 2015

Dhimitër Muslia, PKD, CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Kristian Demokrate për bashkinë e Tiranës.

Author: BIRN Tiranë
Print

Dhimiter Muslia

Dhimiter Muslia

Emri Mbiemri: Dhimiter  Muslia
Adresa:Tiranë, Albania.
E-mail [email protected]
Shtetesia/Kombesia Shqiptar
Datelindja 07 Prill 1971
Gjinia Mashkull

Eksperiencat e punes Pozicioni i tanishem dhe eksperienca:

Avokat, prane Dhomes se Avokatise Tirane dhe Iurist i Kishes Katolike Tirane
2009 – 2013
Shef i Njesise Transportit Mjeksor me Helikopter prane MSH. 2008 – 2009
Drejtor i Semundjeve te Brendeshme ne QSUT “Nene Tereza”. 2007 – 2008
Avokat prane Dhomes se Avokatise Tirane. 2000 – 2007
Pergjegjes Sektorit ne Gjykaten e Apelit Tirane. 1997 – 2000
Sekretar Gjyqesor ne Gjykaten e Apelit Tirane. 1993 – 1997
Garda e Republikes. 1990 – 1993
Teknik i Mesem, ne Ndermarrjen e Gjelogjise Tropoje. 1989 – 1990
Trajnime

Kurse e trainime

Kompjuter “programet baze”
Gjuha Italisht shkrim kominikim , mire 1995
Gjuhe Angleze shkrim kominikim , mire 1996
Kurse trajnimi per avokatet e organizuar nga Shkolla e Magjistratures dhe
Dhoma e Avokatise Tirane “Ceshtje te etikes profesionale” 2005
Trajnim organizuar nga Qendra e Aleances Gjinore me teme “Organizimi i fushates Elektorale”. 07-08 Prill 2008
Kursi 2 vjecar Sociopolitik organizuar nga “MAGIS” ne bashkepunim me Keshillin e Europes. 2004 – 2006

Edukimi Arsimimi dhe Formimi Edukativ

Shkolla e mesme profesionale Kukes . 1985 – 1989
Universiteti i Tiranes , Fakulteti i Drejtesise .1999

License Drejtimi

Aktivitete sociale

Aktiviteti Politik Patentë të klasit “B” për drejtim automjeti 4+1.
Aktivist i te Drejtave te Njeriut dhe i Pajtimit Mbare Kombetar
Anetar i Shoqates se Perndjekurve Politik.
Nenkryetar i Shoqates Nikaj –Merturi.
Anetar i Shoqates se Intelektualeve Katolike Shqiptare.
Themelues i Partise Demokristiane. 1991
Anetar i Kryesise dhe Sekretar i Ceshtjeve Ligjore ne PDK deri 2012
Kryetari Partise Kristian Demokrate 2012 deri Korrik 2013
Aktualisht Sekretar i Pergjithshem i PKDSH-se.
Sekretar i Pergjithshem i Unionit Kristian Shqipetar.