Kandidatët

Curriculum Vitae 19 Maj 2015

Arif Tafani, PS (ASHEE), CV

Ky jetëshkrim nuk është bërë ende i disponueshëm nga kandidati për bashkinë Belsh

Curriculum Vitae 19 Maj 2015

Asqeri Kuqja, PD (APPD), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Belsh.

Curriculum Vitae 19 Maj 2015

Besjon Tafani, i pavarur, CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i pavarur për bashkinë Belsh.

Curriculum Vitae 19 Maj 2015

Kasem Mahmutaj, PD (APPD), CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Berat

Curriculum Vitae 19 Maj 2015

Petrit Sinaj, LSI (ASHE), CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim për bashkinë Berat.

Curriculum Vitae 18 Maj 2015

Durim Balla, PD (APPD), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Bulqizë.

Curriculum Vitae 18 Maj 2015

Melaim Damzi, LSI (ASHE), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim për bashkinë Bulqizë.

Curriculum Vitae 17 Maj 2015

Altin Toska, LSI (ASHE), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim për bashkinë Cërrik.

Curriculum Vitae 17 Maj 2015

Qamil Boja, PD (APPD), CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Cërrik.

Curriculum Vitae 17 Maj 2015

Dhurim Alinani, PD (APPD), CV

Ky është jetëshkrimi zyrtar i kandidatit të Partisë Demokratike Dhurim Alinani për bashkinë Delvinë.

Më shumë

Harta

Birn_Harta
Harta Interaktive
+*-Harta interaktive me informacione të detajuara mbi Bashkitë dhe njësitë administrative përbërese

Reforma Territoriale

alb-ele-ballot-box-1-600x400
A ka prapavijë elektorale reforma administrativo-territoriale?
+*-Është komentuar shumë se harta e re me 61 bashki është një përpjekje nga e majta në qeveri për të marrë zgjedhjet në tavolinë. Por a ka qenë kjo prapavija e ndarjes së re administrativo-territoriale të Shqipërisë?
punimet-unaza
Reforma territoriale dhe eficenca ekonomike
+*-Me 61 njësi, Shqipëria do të reduktojë kostot administrative. Por nuk duhet harruar se zhvillimi ekonomik i qëndrueshëm dhe i ekuilibruar nuk buron vetëm nga burokracitë e shfryra.
Malecaj-1
Reforma territoriale kërcënon demokracinë vendore
+*-Sistemi i ri i administrimit të territorit rrezikon të margjinalizojë më tej peshën elektorale të shumë komuniteteve të vogla në Shqipëri, veçanërisht zonave rurale, përfaqësimi i të cilave në këshillat e ardhshme bashkiake duket shumë i pamundur.