Curriculum Vitae17 May 2015

Altin Toska, LSI (ASHE), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim për bashkinë Cërrik.

Author: BIRN Tiranë
Print

Altin Toska

Altin Toska

Vendlindja Datëlindja Gjinia Kombësia
Shtërmen 23/06/1976 Mashkull Shqiptare
Gjendja Civile
I Martuar me dy fëmijë

EDUKIMI

Shkolla e Mesme “Gostimë”, ELBASAN
Diplomuar në Fakultetin Juridik, Universiteti Tiranës, merr Titullin“JURIST”
Merr titullin “AVOKAT”
Dhoma Kombëtare e Avokatëve të Shqipërisë, Nr. Liçense 4352

TRAJNIME
CARIZMA & LIDERSHIP UNICO
Centro Linguistico Culturale SAN CLEMENTE, Breshia, Itali
(Qendra Kulturore dhe Gjuhësore, e njohur nga Ministria Italiane e Arsimit)
COMMUNICAZIONE EFFICACE UNICO
Centro Linguistico Culturale SAN CLEMENTE, Breshia, Itali
(Qendra Kulturore dhe Gjuhësore, e njohur nga Ministria Italiane e Arsimit)

GJUHA AMETARE SHQIP
GJUHE TE TJERA

Italisht