Curriculum Vitae19 May 2015

Asqeri Kuqja, PD (APPD), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Belsh.

Author: BIRN Tiranë
Print

Asqeri Kruja

Asqeri Kruja

EMRI:                       ASQERI

ATESIA:                   XHELO

MBIEMRI:                KUQJA

DATELINDJA:         17.11.1968

VENDLINDJA:         BELSH

VENDBANIMI:        BELSH

PROFESIONI:           MJEK FAMILJE

STATUSI CIVIL:      I MARTUAR/ ME DY FEMIJE

Kam mbaruar fakultetin e mjeksise te Tiranes   ne vitin 1993 me rezultate te mira

Ne shtator te  vitit 1993 emerohem  mjek  ne  Qendren  Shendetsore Belsh deri ne vitin 2011 periudhe ne te cilen  zgjidhem kryetar i Bashkise Belsh.

Kam marre pjese ne konferencen e organizuar ne Budva te Malit te Zi me date 05-06.10.2006  per HIV/AIDS

Kam marre pjese ne te gjitha seminaret qe jane  organizuar  ku per disa kam edhe certificate apo deshmi si me poshte

1Kujdesi paliativ ne te semuret terminal

2-Kurs edukativ mbi hypertensionin dhe deficencen jodike ne Shqiperi

3-Technical assistance for Capacity Building on Contracting and Methods ALBANIA

4-ASTMA nje problem mbareboteror qe nuk duhet nenvleresuar

5-Roli I mjekut te familjes ne menaxhimin e T.B ne nivel rrethi

6-Menaxhimi dhe financimi I Q.SH te kontraktuara nga I.S.K.SH

7- Cetifikate of Appreciation

8- Njohuri mbi kompjuterin dhe programet e tij

Kam referuar per mjeket dhe infermieret e Q.SH.Belsh por dhe te qendrave te tjera si:Kajan,Grekan,Fjerze,Rrase tema te ndryshme si:

HIV/AIDS ne Shqiperi dhe rreziku i perhapjes.Masat mbrojtese

Kanceri i gjirit, metodat e ekzaminimit

Astma bronkiale ne moshat pediatrike

Diarrete acute

Nga viti 2011 e ne vazhdim kryej funksionin e kryetarit te Bashkise Belsh.

Gjate kesaj periudhe 4-vjecare kam punuar me  perkushtim per menaxhimin  sa me te mire  te problemeve  qe  ka kjo zone .

Kemi perfunduar projeke te tilla si:projekti I Rikonstruksion I Qendres Shendetsore Belsh  ( Spitali Belsh ) me vlere 12.000.000 lek te reja perfunduar

Ujesjellesi I lagjes  Zekth fshati Trojas me vlere 13.000.000 lek te reja perfunduar

Shkolla 9-vjecare Belsh me vlere 70.000.000 lek te reja perfunduar

Projekti per Rikonstruksionin e qendres Belsh me vlere 160.000.000 lek te reja ne vazhdim

Projeti per rruget te fshatit Shkendi , dhe fshatit Seferan me vlere 8.000.000 lek te reja ne vazhdim.