Posts by: Erjola Azizolli

Interview 5 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Skrapar

Hajredin Bakiasi, inxhinjer pyjesh konkurron për Partinë Demokratike për postin e kryetarit të Bashkisë Skrapar përballë Nesim Spahiut, ekonomist agrar, kryetar aktual i bashkisë Çorovodë për Partinë Lëvizja Socialiste për Integrim. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Skrapar dhe ia shtroi këto pyetje dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 5 Jun 2015

Nesim Spahiu: Projektet e mia për banorët e Skraparit

Kandidati i së majtës për bashkinë e Skraparit premton zgjidhjen e problemit të ujit të pijshëm brenda 2 vitesh, ndërsa sfidon me sloganin: Skrapari, një destinacion i rëndësishëm turistik. 

Interview 5 Jun 2015

Hajredin Bakiasi: Ulje taksash për biznesin për të zbutur papunësinë

Kandidati i djathtë për bashkinë e Çorovodës thotë se nxitja e investitorëve është zgjidhja kryesore për uljen e papunësisë dhe rritjen e të ardhurave për çdo familje të zonës.

Interview 4 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Berat

Kasëm Mahmutaj, i diplomuar në Agronomi dhe aktualisht drejtor i Bankës Credins në Berat, konkurron për Partinë Demokratike për postin e kryetarit të Bashkisë Berat me Petrit Sinaj, me profesion mësues, aktualisht, kryetar i Këshillit të Qarkut Berat, i cili konkurron për partinë Lëvizja Socialiste për Integrim. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Berat dhe ia shtroi këto pyetje dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 4 Jun 2015

Petrit Sinaj: Si do ta zbus papunësinë në bashkinë e Beratit

Kandidati i Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim për bashkinë e Beratit premton ndërhyrje në infrastrukturë dhe mbështetje të bujqësisë për ta nxjerrë qytetin historik nga izolimi dhe braktisja shumëvjeçare.

Interview 4 Jun 2015

Kasëm Mahmutaj: Beratin do ta kthejmë në destinacion turistik të garantuar

Kandidati demokrat për bashkinë e Beratit thotë se do të shfrytëzojë të gjitha resurset natyrore dhe kulturore për të luftuar varfërinë dhe për të gjeneruar të ardhura për banorët e zonës. 

Interview 4 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Kuçovë

Myslym Haxhi nga Partia Demokratike dhe Selfo Kapllani nga Lëvizja Socialiste për Integrim konkurrojnë për postin e kryebashkiakut të Kuçovës. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Kuçovë dhe ia shtroi këto pyetje tre kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 4 Jun 2015

Selfo Kapllani: Si do ta menaxhoj bashkinë e Kuçovës

Kandidati i Aleancës për Shqipërinë Europiane në Kuccovë premton se nën drejtimin e tij, administrata bashkiake do t’i trajtojë në mënyrë të barabartë zonat urbane me ato rurale.

Interview 4 Jun 2015

Myslim Haxhi: Strategjia ime me 10 pika për Kuçovën

Kandidati i djathtë për Kuçovën premton se do të zgjidhë problemet e papunësisë dhe do t’i japë fund gjendjes së mjerueshme të infrastrukturës në territorin e bashkisë së re.

Interview 3 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Poliçan

Kryetari aktual i Bashkisë Poliçan Adriatik Zotkaj konkurron për Partinë Socialiste me Florian Qama të Partisë Demokratike. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Poliçan dhe ia shtroi këto pyetje dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Load More