Curriculum Vitae19 May 2015

Besjon Tafani, i pavarur, CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i pavarur për bashkinë Belsh.

Author: BIRN Belsh
Print

besjon-tafaniEmri : BESJON

Atesia: QAMIL

Mbiemri: TAFANI

Datelindja: 10.11.1971

Gjendja civile : I martuar me 2 femije

EDUKIMI :

ARSIMI I MESEM I PERGJITHSHEM, “TOMORR SINANI” CERRIK

UNIVERSITETI  A. XHUVANI, FAKULTETI – EKONOMIK, DEGA FINANCE ELBASAN

 

EKSPERIENCE NE PUNE :

Janar 1995 – Maj 2000

JETUAR E PUNUAR NE EMIGRACION , GREQI

Qershor 2000 – Korrik 2007

 

*MENAXHUES I NJE AKTIVITETI PRIVAT

Gusht 2007 – Korrik 2011

ANALIST KREDIE & KESHILLUES BIZNESI, NE PROCREDIT BANK ELBASAN

Gusht 2011-Nentor 2013

*PERGJEGJES AGJENSIE RAIFFEISEN BANK, BELSH-ELBASAN

Dhjetor 2013- Aktualisht

*PERGJEGJES ANGJESIE FONDI BESA , BELSH

GJUHET E HUAJA

*NJOHURI TE MIRA TE GJUHES ITALIANE & GREKE

 

TE TJERA :

*AFTESI TE MIRA KOMUNIKUESE, ORGANIZUESE, ANALITIKE DHE MENAXHUESE.

*DISA TRAINIME PROFESIONALE NE RRJETIN BANKAR PROCREDIT & RAIFFEISEN BANK SHQIPERI PER : MENAXHIM STAFFI , PROMOCION & SHITJE PRODUKTESH BANKARE , ANALIZE FINANCIARE & RISKU KREDIE , KUJDESI NDAJ KLIENTIT etj.

*NJOHURI SHUME TE MIRA KOMPJUTERIKE , TE PAKETES MICROSOFT OFFICE , WORD , EXEL INTERNET , E-MAIL etj.