Curriculum Vitae18 May 2015

Durim Balla, PD (APPD), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Bulqizë.

Author: BIRN Tiranë
Print

Durim Balla

Durim Balla

Arsimi: I larte Universiteti “Luigj Gurakuqi” Shkoder Dega Juridik
Titujt: Avokat
Postmaster ne Shkencat Administrative
Tema, “Pushteti legjislativ dhe ekzekutiv” 2011

Pervoja ne pune
1992-1996- Antare keshillit komunes Zerqan Zv. Kryetare Komunes.
1996-2000- Anetare I Kryesise Keshillit te Rrethit Bulqize (perfaqesues PD)
1992-1995- Punonjes I policise finaciare Dega Bulqize
1995-1998- Kryetare I Deges Agjensia Kombetare e Privatizimit Dega Bulqize
1999-2000- Jurist prane Bashkise Bulqize
2001-2007- Kryetare Komunes Zerqan perfaqesues PD
2007-2012- Drejtor Drejtoria Rrajonale Rrugeve te Qarkut Diber
2013-2014- Pergjegjes I Agjensise Elektrike Bulqize
1998-2015- Anetare Kryesise Deges PD Bulqize
2014- Kryetari Deges PD Bulqize

Njohuri te Tjera
– Trajnim “Per menazhim & lidership” nga Donatore Nderkombetare, DANIDA, USAJDI, SNV.
– Trajnuar ne fushen e Decentralizimit dhe te Autonomise se Pushtetit Vendor nga Shoqata e Komunave te Shqiperise, partneret e saje Nderkombetare, si dhe te Autoriteteve te Autonomise se Pushtetit Vendore te Europes, e certefikuar nga ana e tyre.
– Punuar per studime ekonomike me programin Gjerman GTZ ne Tirane.
– Deshmi per mbrojtjen e programeve te kompjuterave, njohes I mire I tyre.
Cilesi Shoqerore
– Aftesi komunikuese shume te mira
– Aftesi organizuese dhe adaptim me pune ne grup
– Rezistence mjaft e mire ndaje stresit.
– Aftesi krijuese dhe menaxheriale.