Curriculum Vitae17 May 2015

Fredi Kokoneshi, PS (ASHEE), CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Sociliste për bashkinë Divjakë.

Author: BIRN Tiranë
Print

Fredi Kokoneshi

Fredi Kokoneshi

Z. Fredi Kokoneshi ka lindur më 03.09.1968 në Divjakë.

Shkollën fillore dhe të mesme bujqësore i ka përfunduar në Divjakë, ndërsa  studimet e larta i ka kryer  në Fakultetin e Forcave Tokësore pranë Akademisë Ushtarake “SKËNDERBEJ” në Tiranë.

Nga viti 1997 deri në vitin 2006 ka punuar si inspektor në Degën e Tatim-Taksave në Lushnje, gjithashtu ka administruar suksesshëm biznesin privat deri në vitin 2011.

Ka ndjekur disa kurse kualifikuese dhe trajnuese të ndryshme midis të cilave, trajnim me Guardia di Finanza-n, kurse në menaxhim projektesh dhe  ka  qenë kandidat për deputet i PS-së.

Z. Fredi Kokoneshi është I martuar dhe ka dy fëmijë.