Interview3 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Bulqizë

Durim Balla nga Partia Demokratike dhe Melaim Damzi nga Partia Lëvizja Socialiste për Integrim konkurrojnë për postin e kryetarit të Bashkisë Bulqizë. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Bulqizë dhe ia shtroi këto pyetje tre kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Author: Hysen Likdisha BIRN Bulqizë
Print

Durim Balla

Durim Balla

Kandidati i Partisë Demokratike për Bashkinë Bulqizë thotë se do të angazhohet në ndërtimin e rrugëve si dhe do të mbrojë pyjet.

Melaim Damzi

Melaim Damzi

Kandidati i Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim për bashkinë Bulqizë premton autobuzë për nxënësit e fshatrave me pak fëmijë ku shkollat janë drejt mbylljes.