Posts by: Hysen Likdisha

Interview 16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Klos

Basir Çupa nga Partina Demokratike, konkurron për postin e kryetarit të bashkisë Klos me Valbona Kolën nga partia Socialiste.

Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Klos dhe ia shtroi këto pyetje kandidatëve.

Interview 16 Jun 2015

Basir Çupa: Plan rregullues dhe infrastrukturë për Klosin

Këto janë përgjigjet e kandidatit të Partisë Demokratike për bashkinë e re Klos.

Interview 16 Jun 2015

Valbona Kola: Nxitje e punësimit përmes investimeve

 

Kandidatja e Partisë Socialiste për bashkinë e re Klos kërkon ndihmën e qeverisë qendrore për të financuar zhvillimin e zonës.

Interview 5 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Dibër

Ilir Krosi, i diplomuar për inxhinjeri ndërtimi dhe për drejtësi, aktualisht kryetar i bashkisë Peshkopi, konkurron për Partinë Demokratike për postin e kryetarit të bashkisë së re Dibër me Shukri Xhelilin, ekonomist, i cili konkurron për Partinë Socialiste. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Dibër dhe ia shtroi këto pyetje dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 5 Jun 2015

Shukri Xhelili: Me ndihmën e Ramës do të rindërtoj shkollat

Kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë Dibër thotë se gëzon mbështetjen personale të kryeministrit Edi Rama për të gjetur fonde për punë publike në bashkinë e re.

Interview 5 Jun 2015

Ilir Krosi: Vizioni im për Dibrën

Kandidati i të djathtës dhe kryetari aktual i Bashkisë Peshkopi thotë se bashkia e re Dibër do të përqendrohet në ndërtimin e infrastrukturës dhe zhvillimin e ekoturizmit.

Interview 3 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Bulqizë

Durim Balla nga Partia Demokratike dhe Melaim Damzi nga Partia Lëvizja Socialiste për Integrim konkurrojnë për postin e kryetarit të Bashkisë Bulqizë. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Bulqizë dhe ia shtroi këto pyetje tre kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 3 Jun 2015

Durim Balla: Vizioni im për Bulqizën

Kandidati i Partisë Demokratike për Bashkinë Bulqizë thotë se do të angazhohet në ndërtimin e rrugëve si dhe do të mbrojë pyjet.

Interview 3 Jun 2015

Melaim Damzi: Do të diversifikoj punësimin në Bulqizë

Kandidati i Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim për bashkinë Bulqizë premton autobuzë për nxënësit e fshatrave me pak fëmijë ku shkollat janë drejt mbylljes.

Interview 2 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Mat

Adelina Farrici, një ish-mësuese, kryetare aktuale e Bashkisë Burrel, konkurron në emër të Partisë Socialiste me Nezir Rizvanin, një ekonomist, për postin e kryetarit të Bashkisë së re Mat. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Mat dhe ia shtroi këto pyetje të dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Load More