Interview2 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Mat

Adelina Farrici, një ish-mësuese, kryetare aktuale e Bashkisë Burrel, konkurron në emër të Partisë Socialiste me Nezir Rizvanin, një ekonomist, për postin e kryetarit të Bashkisë së re Mat. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Mat dhe ia shtroi këto pyetje të dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Author: Hysen Likdisha BIRN Burrel
Print

Adelina Farrici

Adelina Farrici

Kandidatja e Partisë Socialiste për Bashkinë Mat tregon shkurtimisht mendimet e saj për zgjidhjen e problemeve të Bashkisë Mat.

Nezir Rizvani | Foto nga : Facebook

Nezir Rizvani

Kandidati i Partisë Demokratike për Bashkinë Mat premton rrugë fshatrash, ujë të pijshëm dhe ujë për vaditje për banorët e bashkisë së re.