Interview16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Klos

Basir Çupa nga Partina Demokratike, konkurron për postin e kryetarit të bashkisë Klos me Valbona Kolën nga partia Socialiste. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Klos dhe ia shtroi këto pyetje kandidatëve.

Author: Hysen Likdisha BIRN Klos
Print

Basir Cupa

Basir Çupa

Këto janë përgjigjet e kandidatit të Partisë Demokratike për bashkinë e re Klos.

Valbona Kola | Foto nga : Facebook

Valbona Kola

Kandidatja e Partisë Socialiste për bashkinë e re Klos kërkon ndihmën e qeverisë qendrore për të financuar zhvillimin e zonës.