Interview16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Devoll

Bledjon Nallbati, ekonomist, ish punonjës i doganës së Kapshticës, kandidon për Partinë Demokratike për postin e kryetarit të bashkisë Devoll me Kosta Qajën, jurist, kandidat i Partisë Socialiste. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Bilisht dhe ia shtroi këto pyetje kandidatëve. Përgjigjet e Kosta Qajës mund t’i gjeni këtu. Kandidati Nallbati refuzoi të intervistohej.

Author: Dhorjela Cule BIRN Bilisht
Print

Bledjon Nallbati

Bledjon Nallbati

Kandidati i Partisë Demokratike refuzoi të përgjigjej.

Kosta Qaja | Foto nga : Facebook

Kosta Qaja

Kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë e re Devoll premton krijimin e markës tregtare dhe denominacionit gjeografik Devoll për prodhimet bujqësore me synimin e përmirësimit të gjendjes ekonomike të banorëve të zonës.