Interview16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Dropull

Ahilea Deçka nga Partia Demokratike, konkurron për postin e kryetarit të bashkisë Dropull me Kostaq Zison nga partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut dhe Hristo Ducin, i pavarur. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Dropull dhe ia shtroi këto pyetje kandidatëve.

Author: Raimond Kola BIRN Gjirokastër
Print

vote

Ahilea Deçka

Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Dropull premton shërbime komunale për banorët.

Kosta-ziso

Kosta Ziso

Kandidati i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut për bashkinë e re Dropull thotë se do të punojë për të mbajtur zonën të pastër dhe për zhvillimin e turizmit të natyrës.