Posts by: Raimond Kola

Interview 16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Dropull

Ahilea Deçka nga Partia Demokratike, konkurron për postin e kryetarit të bashkisë Dropull me Kostaq Zison nga partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut dhe Hristo Ducin, i pavarur.

Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Dropull dhe ia shtroi këto pyetje kandidatëve.

Interview 16 Jun 2015

Ahilea Deçka: Do të ndërtoj rrugët e fshatrave

Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Dropull premton shërbime komunale për banorët.

Interview 16 Jun 2015

Kosta Ziso: Vizioni im për Dropullin

Kandidati i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut për bashkinë e re Dropull thotë se do të punojë për të mbajtur zonën të pastër dhe për zhvillimin e turizmit të natyrës.

Interview 16 Jun 2015

Tërmet Peçi: Vizioni im për Tepelenën

Kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë Tepelenë thotë se shpreson që reforma administrative do të krijojë më shumë burime për ekonominë.

Interview 16 Jun 2015

Klement Ndoni: Do të asfaltoj qytetin

Kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë e re Këlcyrë premton rehabilitimin e qendrës së qytetit si dhe sistem ngrohjeje për shkollat.

Interview 7 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Gjirokastër

Igli Kokalari, mjek kirurg konkurron për Partinë Demokratike për postin e kryetarit të bashkisë së re Gjirokastër me Zamira Ramin, e diplomuar në ekonomi, aktualisht prefekte e Qarkut Gjirokastër, e cila konkurron në emër të Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Gjirokastër dhe ia shtroi këto pyetje dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 7 Jun 2015

Igli Kokalari: Do të ndërtoj administratë profesionale

Kandidati i Partisë Demokratike për Bashkinë e Gjirokastrës thotë se synimi i tij kryesor është të mbajtë apo të punësojë profesionistë pavarësisht përkatësisë politike në bashki për të ofruar shërbime cilësore për të gjithë banorët e territorit të bashkisë së re.

Interview 7 Jun 2015

Zamira Rami: Vizioni im për punësimin

Kandidatja e Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim për kryetare të Bashkisë Gjirokastër premton se do të nxisë turizmin dhe artizanatin për të krijuar vende pune.

Interview 3 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Libohovë

Altin Çomo nga Partia Demokratike dhe Luiza Mandi nga Partia Socialiste konkurrojnë për postin e bashkisë Libohovë. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Libohovë dhe ia shtroi këto pyetje të dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 3 Jun 2015

Shpëtim Bega: Profil turistik për Përmetin

Kandidati i Partisë Fronti i Majtë për bashkinë Përmet Shpëtim Bega shprehet se nëse zgjidhet kryebashkiak do të nxisë krijimin e një profile turistik për Përmetin.

Load More