Interview3 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Korçë

Kryetari aktual i Bashkisë Korçë Sotiraq Filo konkurron për një mandat tjetër në emër të Partisë Socialiste me profesorin Gjergji Mero, i cili konkurron për Partinë Demokratike. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Korçë dhe ia shtroi këto pyetje të dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Author: Dhorjela Cule BIRN Korçë
Print

Gjergji Mero

Gjergji Mero

Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Korçë, nënvizon që programi i tij parashikon uljen 30 për qind të taksave të biznesit dhe pagimin e sigurimeve nga bashkia të çdo të punësuari të ri.

Sotiraq Filo

Sotiraq Filo

Kryetari aktural i bashkisë Korçë shprehet se nëse fiton një mandat të ri në 21 qershor, do ta shtrijë modelin e tij të suksesshëm të menaxhimit në çdo fshat.