Interview16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Kurbin

Artur Bardhi, i diplomuar për drejtësi në vitin 2009, garon për Partinë Socialiste për postin e kryetarit të bashkisë Kurbin. Ndërkohë, Partia Demokratike ka deklaruar se tërhiqet nga zgjedhjet nga kjo zonë për shkak se kandidati i saj Altin Biba ka dhënë dorëheqjen, dorëheqje që nuk është pranuar nga KQZ. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Kurbin dhe ia shtroi këto pyetje kandidatit Bardhi, përgjigjet e të cilit mund të gjenden këtu. Biba nuk qe i disponueshëm për t’u intervistuar.

Author: Lindita Çela BIRN Laç
Print

vote

Altin Biba

Kandidati i Partisë Demokratike është tërhequr nga gara.

artur-bardhi

Artur Bardhi

Kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë e re Kurbin paraqet premtimet e tij në rast se bëhet kryetar bashkie.