Posts by: Lindita Çela

Interview 16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Kurbin

Artur Bardhi, i diplomuar për drejtësi në vitin 2009, garon për Partinë Socialiste për postin e kryetarit të bashkisë Kurbin. Ndërkohë, Partia Demokratike ka deklaruar se tërhiqet nga zgjedhjet nga kjo zonë për shkak se kandidati i saj Altin Biba ka dhënë dorëheqjen, dorëheqje që nuk është pranuar nga KQZ.

Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Kurbin dhe ia shtroi këto pyetje kandidatit Bardhi, përgjigjet e të cilit mund të gjenden këtu. Biba nuk qe i disponueshëm për t’u intervistuar.

Interview 16 Jun 2015

Artur Bardhi: Vizioni im për Kurbinin

Kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë e re Kurbin paraqet premtimet e tij në rast se bëhet kryetar bashkie.

Interview 31 May 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të bashkisë Krujë

Artur Bushi nga Partia Socialiste konkurron për Bashkinë Krujë me Hamdi Pashën nga Partia Demokratike. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Krujë dhe ia shtroi këto pyetje të dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 31 May 2015

Hamdi Pasha: Kruja destinacion turistik

Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë Krujë, shprehet se nëpërmjet projekteve të përgatitura nga ekspertë do ta kthejë Krujën në një destinacion të fuqishëm turistik.

Interview 31 May 2015

Artur Bushi: Një vizion të qartë për punësimin

Kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë Krujë, Artur Bushi, shprehet se Kruja ka disa probleme madhore që kërkojnë ndërhyrje emergjente, ku kryesori është papunësia.

Interview 31 May 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Kavajë

Kryetari aktual i Bashkisë Kavajë Elvis Rroshi nga Partia Socialiste konkurron për një mandat të dytë përballë Engjëll Carës, një veteriner ish-deputet i Partisë Demokratike. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Kavajë dhe ia shtroi këto pyetje të dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 31 May 2015

Elvis Roshi: Objektivat e mandatit të dytë

Kryetari i bashkisë Kavajë, i cili kandidon për një mandat të dytë në zgjedhjet e 21 qershorit, shprehet se problemet në bashkinë e re janë të mbartura nga keqqeverisja e komunave nën drejtimin e Partisë Demokratike.

Interview 31 May 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Durrës

Vangjush Dako, kryetari aktual i qytetit të Durrësit, një inxhinjer ndërtimi, biznesmen dhe ish-zyrtar publik, konkurron për postin e kryebashkiakut me Grida Shqina Duma, e diplomuar në sociologji dhe me eksperiencë punë si administratore kompanish ndërtimi. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Durrës dhe ia shtroi këto pyetje të dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 31 May 2015

Grida Duma: Luftë varfërisë nëpërmjet investimeve

Kandidatja e Partisë Demokratike për bashkinë Durrës, Grida Duma, premton hapjen e vendeve të punës dhe uljen e varfërisë nëpërmjet investimeve në shërbim të qytetarëve.

Interview 31 May 2015

Vangjush Dako: Durrësi në mandatin tim të tretë

Kryetari i bashkisë Durrës Vangjush Dako, i cili kërkon një mandat të tretë në zgjedhjet e 21 qershorit, shprehet se sfidat e bashkisë së re pas reformës administrative-territoriale janë kryesisht rurale.

Load More