Interview16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Prrenjas

Artur Topi nga partia Social Demokrate, Bajazit Karriqi nga Partia Demokratike dhe Miranda Rira nga Lëvizja Socialiste për Integrim, garojnë për postin e kryetarit të bashkisë së re Prrenjas. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Prrenjas dhe ia shtroi këto pyetje kandidatëve. Përgjigjet e Miranda Rirës mund t’i gjeni këtu. Kandidati Karriqi refuzoi të intervistohej.

Author: Bardha Nergjoni BIRN Prrenjas
Print

Bajazit Karriqi

Bajazit Karriqi

Kandidati i Partisë Demokratike refuzoi të intervistohej.

Miranda Rira

Miranda Rira

Kandidatja e Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim premton ujë të pijshëm dhe kanalizime të ujërave të zeza për bashkinë e re.