Posts by: Bardha Nergjoni

Interview 16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Prrenjas

Artur Topi nga partia Social Demokrate, Bajazit Karriqi nga Partia Demokratike dhe Miranda Rira nga Lëvizja Socialiste për Integrim, garojnë për postin e kryetarit të bashkisë së re Prrenjas.

Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Prrenjas dhe ia shtroi këto pyetje kandidatëve. Përgjigjet e Miranda Rirës mund t’i gjeni këtu. Kandidati Karriqi refuzoi të intervistohej.

Interview 16 Jun 2015

Miranda Rira: Premtimet e mija për Prrenjasin

Kandidatja e Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim premton ujë të pijshëm dhe kanalizime të ujërave të zeza për bashkinë e re.

Interview 16 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Elbasan

Ardjan Turku, profesor, ish-kryetar i bashkisë së qytetit të Elbasanit nga Partia Demokratike, konkurron me kryetarin aktual të këtij qyteti, Qazim Sejdini, një ish mësues nga partia Socialiste për postin e kryetarit të bashkisë së re Elbasan.

Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Elbasan dhe ia shtroi këto pyetje të dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 14 Jun 2015

Ardjan Turku: Vizioni im për Elbasanin

Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë e re Elbasan premton ulje taksash, shlyerje borxhesh te bashkisë dhe zhbllokimin e sektorit të ndërtimit.

Interview 14 Jun 2015

Qazim Sejdini: Do të punoj në ndihmë të fshatrave

Kryebashkiaku aktual i qytetit të Elbasanit dhe kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë e re, thotë se prioriteti i tij kryesor do të jetë zgjidhja e problemeve të komunave që i bashkangjiten bashkisë së re.

Interview 1 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Belsh

Arif Tafani nga Partia Socialiste, Asqeri Kuqja nga Partia Demokratike dhe Besjon Tafani, i pavarur, konkurrojnë për postin e kryebashkiakut të Belshit. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Belsh dhe ia shtroi këto pyetje të tre kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 1 Jun 2015

Besjon Tafani: Si do t’i zgjidh problemet e Dumresë

Kandidati i pavarur për bashkinë e Belshit premton thyerjen e monopolit në tregtinë e duhanit dhe hartimin e një plani afatgjatë për vaditjen dhe ujin e pijshëm në zonën urbane dhe atë rurale.   

Interview 1 Jun 2015

Asqeri Kuqja: Një qendër urbane dhe projekte të reja për Belshin

Kandidati i së djathtës për bashkinë e Belshit thotë se ka gati një masterplan për zgjidhjen e problemit të ujit të pijshëm, ndërsa premton uljen e taksës së tokës për fermerët e duhanit.

Interview 1 Jun 2015

Arif Tafani: Legjenda e ujit të pijshëm do të marrë fund në Belsh  

Kandidati i së majtës për bashkinë e Belshit premton zgjidhjen e problemit të ujit të pijshëm brenda mandatit 4-vjeçar dhe një sërë projektesh në infrastrukturën rrugore dhe arsimore.

Interview 1 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Gramsh

Luljeta Dollani nga Partia Socialiste dhe Kodhel Çala nga Partia Demokratike konkurrojnë për postin e kryebashkiakut të Gramshit. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Gramsh dhe ia shtroi këto pyetje të dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Load More