Profile10 Jun 2015

Kandidatët për këshilltarë në Poliçan

Lista shumëemërore e kandidatëve për këshillin bashkiak të bashkisë Poliçan

Author: BIRN Poliçan
Print

Këtu janë emrat e kandidatëve për këshillin bashkiak, të cilët garuan në zgjedhjet e vitit 2015. Nëse interesoheni për listën e këshilltarëve të zgjedhur, ju lutemi vizitoni faqen:

http://pushtetivendor.reporter.al/anetaret-e-keshillit-bashkiak-ne-polican/

Këtu do të gjeni emrat e kandidatëve për këshilltarë bashkiakë të dorëzuara nga partitë politike dhe të miratuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri më 30 maj 2015. Renditja e partive në dokument është kryer në këtë mënyrë: në fillim gjenden listat e Partisë Socialiste, Partisë Demokratike, Lëvizjes Socialiste për Integrim, Partisë Republikane, Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet dhe Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut. Pjesa tjetër e partive kanë renditje rastësore.

Lista shumemërore për këshilltarë të bashkisë Poliçan

Partia Socialiste

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 MIMOZA MYFTAR LULAJ 26.11.1966 F
2 DEFRIM SYTI HYSENBELLI 15.02.1964 M
3 ERMIONA THOMA TAHO 05.07.1986 F
4 HAJRI XHEVIT BREGU 25.09.1968 M
5 SELVI MUHAREM TURHANI 01.04.1972 F
6 BAJRAM PELLUMB DOLLANI 03.06.1987 M
7 NATASHA ADEM XHAFKOLLARI 04.11.1968 F
8 MUHARREM ISLAM SENKA 28.08.1986 M
9 FARIJE ESTREF MUÇO 06.10.1969 F
10 DANIEL ASLLAN MEHMETI 30.09.1990 M
11 ALMA AGIM CAKA 01.01.1970 F
12 ARTAN MUHAREM XHELILAJ 14.07.1968 M
13 FJORENTINA NASIBI ZYLYFTARI 03.04.1986 F
14 KRENAR AVDYL KOXHAJ 14.04.1970 M
15 EGLANTINA BILBIL ILIAZI 20.05.1993 F

Partia Demokratike

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 SHEFIT KASEM GOREZI 27.10.1960 M
2 LIBONIKE HAIR NURELLARI 21.07.1961 F
3 HAJREDIN ISMAIL DERVISHI 28.12.1966 M
4 LULJETA HEKURAN GODUNI 28.02.1959 F
5 ALTIN FARI CANKAJ 13.11.1988 M
6 FATMIRA HEKURAN LULA 01.02.1978 F
7 GURI FETAH BELSARI 24.03.1984 M
8 LAVDIJE MAKSUT BODURI 25.10.1953 F
9 MEHMET QERIM LULAJ 23.04.1971 M
10 JEMINE ISMAIL RUÇI 06.05.1961 F
11 FARI HYSEN DYRMISHI 05.02.1962 M
12 BAJAME SELIM XHEFERAJ 02.02.1974 F
13 ESMERALD HAJDI HAJDINI 14.08.1990 M
14 ANDA IDAJET SALILLARI 04.01.1993 F
15 LUAN SHEFQET BEGO 06.03.1963 M

Levizja Socialiste per Integrim

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ALTIN HEKURAN MEMA 03.09.1981 M
2 ESMERALDA MUSA HOXHA 28.04.1978 F
3 REFAT ALI SPAHIU 08.11.1960 M
4 BLERTA SHKËLQIM KALEMAJ 20.10.1987 F
5 EDMONT SERVET ZOTKAJ 14.03.1972 M
6 LINDITA HASAN KONDI 21.04.1970 F
7 KADRI ALUSH BODURI 16.10.1944 M
8 RUZE SULO FJATARAKU 20.09.1967 F
9 EMILJANO BILBIL SPAHO 10.03.1982 M
10 IRENA FARI SHAHALLARI 20.06.1971 F
11 MYRTEZA BAJRAM ÇAPUNI 20.02.1965 M
12 SHKURTE KOL MYZYRI 15.04.1968 F
13 MARIGLEN XHAFERR GOREZI 10.09.1981 M
14 MIMOZA XHEVAHIR CAUSHLLARI 01.05.1970 F
15 ERIS PËLLUMB ÇELA 08.09.1994 M

Partia Republikane

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ELISA SOTIR TAKO 20.07.1985 F
2 RENATO PETRIT HYSENI 13.02.1989 M
3 ANILA BASHKIM KORONI 11.05.1981 F
4 PARTIZAN XHEVAIR BANO 22.05.1969 M
5 ZANA TURABI SALILLARI 28.06.1980 F
6 ALFON SHKËLQIM QATO 15.03.1973 M
7 VIOLETA NUREDIN BANO 03.02.1978 F
8 ALFRED ALI BREGU 13.07.1977 M

Partia Drejtesi, Integrim dhe Unitet

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 KLITON AGURIM LYLA 26.07.1975 M
2 ALMIRA IRFAN ÇUKU 07.02.1971 F
3 ARBEN MUHAMET ZENELAJ 14.08.1963 M
4 VALENTINA ISLAM KONDI 08.03.1956 F
5 ERJON FIQIRI SALILLARI 10.08.1988 M
6 MIRANDA IZET LALA 15.11.1966 F
7 TEKI RESHAT CANI 28.06.1953 M
8 MARJANA ISLAM LYLA 23.05.1954 F
9 EDMOND BEKTASH LULA 30.09.1968 M

Partia Bashkimi per te Drejtat e Njeriut

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ADRIATIK ISMAIL DASHI 21.03.1966 M
2 ALMA HABERI BRIMI 09.11.1990 F
3 SAZAN ISUF PERRIKU 02.12.1979 M
4 LULJETA MUHAMET QAMA 09.03.1964 F
5 HEKURAN SULO LEKA 29.03.1963 M
6 JOANA PANAJOT BANO 27.05.1996 F
7 AGIM HAJRI KALLUCI 10.07.1963 M
8 ELISA QAMIL SPAHIU 31.12.1990 F
9 ERILD XHAFERR HOXHA 02.02.1993 M
10 ANXHELA ADRIATIK DASHI 18.01.1993 F
11 HAZIS VERI ZAIMI 12.09.1995 M
12 LEONORA NOVRUS SINANI 12.03.1972 F
13 RESMI BEDRI KAFEXHIU 14.02.1983 M
14 ERSIDA HEKURAN DHIMA 17.01.1990 F
15 DASHNOR HASIM ZYLA 26.02.1967 M

Partia Socialdemokratike e Shqiperise

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 SHPETIM XHELADIN XHAMALLATI 18.08.1954 M
2 EDLIRA AGRON XHAFERRI 17.03.1970 F
3 OLTION DEFRIM GURI 27.06.1995 M
4 MERITA TAJAR SHMILI 02.06.1974 F
5 XHEVIT KASTRIOT SALIASI 27.06.1996 M
6 RAJMONDA JASHAR DRAGOTI 31.05.1970 F
7 RESJON DRITAN RAZA 12.09.1996 M
8 BRUNILDA FARI SINANI 07.10.1996 F
9 BARDHYL HYSNI BAKERRI 22.05.1962 M
10 SINDI AVENIR DRALA 30.01.1996 F
11 ISA PAJO DRAGOTI 03.02.1968 M
12 SHPRESA HAKI XHAMALLATI 03.02.1964 F
13 XHEMAL QANI JONUZI 30.10.1961 M
14 ENERIETA DEMOKRAT LAZE 24.10.1979 F
15 HAKI QERIM BALLA 13.05.1931 M

Partia Socialiste e Vertete 91

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 HAREDIN RAMIS AVDYLAJ 14.01.1975 M
2 MANUELA ESTREF BESHIRI 11.05.1982 F
3 IZET LEFTER BESHIRI 22.03.1970 M
4 RAJMONDA RAMIS DALIPAJ 26.10.1980 F
5 HAZIS FARI HOXHA 18.12.1990 M
6 LULJETA SKENDER BEGA 10.07.1967 F
7 RENATO VLADIMIR BEGA 24.10.1991 M
8 ETLEVA FLAMUR ZAIMI 28.09.1982 F

Fryma e Re Demokratike

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 SHKELQIM SHEFQET ISMAILAJ 19.02.1956 M
2 BRENARDA BARDHYL LAVDARI 03.03.1992 F
3 MUHAMET RAMADAN QORAJ 06.07.1957 M
4 GERSIANA AGIM HOXHA 25.07.1991 F
5 ILIRJAN SABRI ÇELA 05.02.1971 M
6 FATIME SHERIF LULAJ 11.06.1967 F
7 BILBIL SHAHIN SABRIU 28.01.1972 M
8 DRITE ABEDIN ISMAILAJ 01.11.1958 F

Aleanca Demokratike

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ZAIM SAFET ZAIMI 11.10.1947 M
2 MYSTAFERE DEMIR DERVISHI 04.01.1955 F
3 NJAZI RASIM DERVISHI 06.10.1948 M
4 RAJMONDA ZAIM ÇELA 14.05.1980 F
5 ADRIATIK RAMADAN LEZI 18.06.1964 M
6 SHPRESA HASAN ÇELA 17.05.1971 F
7 TAULANT SHAHIN MEKOLLARI 18.06.1994 M
8 YLLKA SHABAN KANANI 14.08.1976 F

Partia e Punes se Shqiperise

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ROLAND FETAH ALIAJ 13.02.1968 M
2 LULE QAMIL MEMAJ 26.05.1949 F
3 FATOS XHEMAL ISMAILI 31.12.1965 M
4 FADILE VELI BENDAJ 19.05.1946 F
5 NEXHIP SADIK MEMAJ 28.04.1944 M
6 MAJLINDA NEXHIP ALIAJ 07.12.1969 F
7 SAFET AZBI BENDAJ 16.09.1943 M
8 TATIANA SAMI ISMAILI 16.04.1968 F
9 ADEM DAJLAN QORAJ 12.07.1937 M