Profile10 Jun 2015

Kandidatët për këshilltarë në Skrapar

Lista shumëemërore e kandidatëve për këshillin bashkiak të bashkisë Skrapar

Author: BIRN Skrapar
Print

Këtu janë emrat e kandidatëve për këshillin bashkiak, të cilët garuan në zgjedhjet e vitit 2015. Nëse interesoheni për listën e këshilltarëve të zgjedhur, ju lutemi vizitoni faqen:

http://pushtetivendor.reporter.al/anetaret-e-keshillit-bashkiak-ne-skrapar/

 

Këtu do të gjeni emrat e kandidatëve për këshilltarë bashkiakë të dorëzuara nga partitë politike dhe të miratuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri më 30 maj 2015. Renditja e partive në dokument është kryer në këtë mënyrë: në fillim gjenden listat e Partisë Socialiste, Partisë Demokratike, Lëvizjes Socialiste për Integrim, Partisë Republikane, Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet dhe Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut. Pjesa tjetër e partive kanë renditje rastësore.

Lista shumemërore për këshilltarë të bashkisë Skrapar

Partia Socialiste

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 FATOS HAJRO HASANAJ 28.01.1961 M
2 FLORA TOMORR ÇELA 07.12.1959 F
3 PARTIZAN SHAQIR GORÇE 19.03.1973 M
4 DRITA AVNI TARE 14.03.1964 F
5 KLAJDI SAFET KADIU 19.09.1989 M
6 AURORA ISUF LAJTHIA 10.01.1981 F
7 IRAKLI HASAN GJONI 31.05.1973 M
8 NEXHMIJE SADIK TURHANI 02.04.1959 F
9 DALIP SKENDER ÇUKU 17.11.1955 M
10 MIMOZA VRENOS DEMÇE 10.03.1967 F
11 SELAM KAJO OSMENLLARI 29.03.1954 M
12 MIMOZA ELMAS HYSAJ 10.07.1962 F
13 GRAMOS ILJAS ÇELA 10.10.1961 M
14 SHPRESA LUFTI PINDERI 30.11.1980 F
15 ERION HYSEN FUSHA 18.12.1984 M
16 QENDRIME AVDYL SULA 07.07.1961 F

Partia Demokratike

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 MIRANDA TOMORR BAKIASI 15.12.1972 F
2 DRITAN HALIT PËLLUMBI 11.06.1968 M
3 LULJETA VELEDIN BRAHIMASI 27.08.1961 F
4 BAKI ISLAM BIRAKU 04.08.1960 M
5 VOJSAVA MAKSUT LAGESIRA 26.07.1986 F
6 BEHAR MYSLIM MUSABELLI 25.08.1970 M
7 MANUSHAQE EQEREM CETA 24.02.1969 F
8 MENTOR SHEFKI HYSI 11.11.1962 M
9 VALBONA FAIK HASA 25.07.1971 F
10 BLEDAR PERIFAN BAKIASI 16.08.1954 M
11 XHEMIKO SHABAN OSMANI 16.08.1954 F
12 ALBERT MEHMET BRAÇAJ 19.08.1967 M
13 LEONORA ASQERI ÇETA 19.10.1965 F
14 MERSIN SHYQYRI MUSABELLI 12.04.1948 M
15 ARIANA ASQERI PËLLUMBI 28.05.1971 F

Levizja Socialiste per Integrim

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 LUAN YZEDIN ÇUEDARI 30.05.1963 M
2 MIMOZA XHEVID ZYLYFTARI 25.06.1967 F
3 ASTRIT NURI MUSTAFAJ 15.08.1967 M
4 ZAMIRA ESTREF OSMËNI 27.02.1973 F
5 SHKËLQIM NEIM ZAIMI 20.06.1974 M
6 SHPRESA HAZBI MUSABELLIU 10.02.1959 F
7 FADIL GUXIM KAPLLANI 12.03.1972 M
8 ENKELA HASAN GËRMENJI 28.07.1985 F
9 KUJTIM QERIM LAME 01.07.1944 M
10 MARGARITA HATEM MERSINASI 15.04.1969 F
11 MYQERRET RESHAT HEBIBASI 13.12.1957 M
12 VALBONA TOSUN GROPA 03.09.1974 F
13 ANDI AGIM BREGU 04.02.1991 M
14 LORENA AHMET ÇETA 06.09.1990 F
15 FATJON SABRI HALILI 29.09.1991 M

Partia Republikane

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 PELLUMB BARJAM GURI 14.03.1966 M
2 SUZANA TEKI KADIU 25.02.1980 F
3 ARDIAN MITAT KADIU 17.09.1973 M
4 IRIS ARBEN DYRMISHI 12.01.1997 F
5 ARBEN SEFER BREGU 17.05.1978 M
6 MAJLINDA FEJZI GURI 25.04.1971 F
7 ARDIT GRAMOS QAMA 12.05.1992 M
8 VENETIKE HYSNI KADIU 24.04.1953 F

Partia Drejtesi, Integrim dhe Unitet

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 GJYSLYME SULEJMAN MOLLA 06.05.1964 F
2 ADIL ALI BEGAJ 15.06.1963 M
3 LULJETA ALI LIÇOLLARI 10.05.1958 F
4 ROBERT MURAT NAKO 04.12.1964 M
5 ALKETA LUFTAR KALOCI 25.05.1974 F
6 REXHEP ZENEL ISMAILI 19.10.1977 M
7 LULEZIME NEIM CAKA 11.01.1972 F
8 PETRIT HEKURAN PEMA 08.08.1953 M

 

Levizja per Zhvillim Kombetar

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ETLEVA KADRI LAZE 20.06.1971 F
2 ENGJELL NJAZI MUSABELLI 20.01.1960 M
3 ZADEKO GANI BAKIASI 07.01.1953 F
4 LEONARD AGIM LAZE 22.04.1977 M
5 NEXHMIJE BARJAM LAZE 04.10.1955 F
6 AGIM HEKURAN LAZE 06.02.1954 M
7 MIRJANA PELLUMB LAZE 13.01.1989 F
8 JULIAN AGIM LAZE 02.04.1982 M

Partia Balli Kombetar

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ÇLIRIM FEIM MUSTAFALLARI 22.01.1970 M
2 MBRELDA IDRIS KAJO 04.09.1986 F
3 IDRIS NEKI KAJO 04.12.1962 M
4 TEUTA QAMIL MUSTAFALLARI 08.07.1974 F
5 ERMAL BELUL ÇELA 20.06.1986 M
6 MANUSHAQE IZET SHKEMBI 01.02.1962 F
7 FLORJAN YLLI BORRI 13.11.1988 M
8 LILJANA ISLAM BORRI 27.11.1977 F

Partia Personat me Aftesi te Kufizuar

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 BELUL ZYLYFTAR ÇELA 11.07.1965 M
2 VALDETE FATMIR ÇELA 05.12.1972 F
3 VULLNET HEKURAN SPAHIU 05.07.1963 M
4 TERNDELINA SEIT SHKEMBI 23.02.1959 F
5 BESNIK ISMAIL ÇEÇO 12.01.1981 M
6 IRENA BUJAR SPAHIU 09.06.1970 F
7 AJET RAKIP ARRA 01.06.1987 M
8 NURIE ZYLYFTAR ÇEÇO 11.06.1957 F

Partia Socialiste e Vertete 91

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 XHANINA NURI KUSHOVA 09.11.1990 F
2 SEIT NEIM SHESHI 06.03.1984 M
3 VOLLGA ALI LLANGO 17.01.1958 F
4 FRADIOL YLLI SULAJ 14.07.1989 M
5 SHAMO ALIT SHESHI 30.04.1956 F
6 GENTIAN ORHAN TELHAJ 20.01.1986 M
7 LAVDIJE TAHIR MEMA 03.03.1963 F
8 ILMI KUJTIM AGO 31.03.1979 M

Partia Demokracia Sociale

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ALBAN BARJAM BABALIU 07.08.1974 M
2 ANITA DURIM HASANAJ 01.07.1991 F
3 ENERIK HASAN BABALIU 20.12.1987 M
4 ELISABETA DAUT LAME 22.09.1988 F
5 ARMONEL ASQERI HOXHA 09.05.1989 M
6 LAURETA HYSEN BRAÇELLARI 26.04.1968 F
7 NIJAZI QENAM BEGO 27.11.1965 M
8 MIMOZA HARIF KOXHAJ 11.05.1967 F