Profile10 Jun 2015

Kandidatët për këshilltarë në Tepelenë

Lista shumëemërore e kandidatëve për këshillin bashkiak të bashkisë Tepelenë

Author: BIRN Tepelene
Print

Këtu janë emrat e kandidatëve për këshillin bashkiak, të cilët garuan në zgjedhjet e vitit 2015. Nëse interesoheni për listën e këshilltarëve të zgjedhur, ju lutemi vizitoni faqen:

http://pushtetivendor.reporter.al/anetaret-e-keshillit-bashkiak-ne-tepelene/

Këtu do të gjeni emrat e kandidatëve për këshilltarë bashkiakë të dorëzuara nga partitë politike dhe të miratuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve deri më 30 maj 2015. Renditja e partive në dokument është kryer në këtë mënyrë: në fillim gjenden listat e Partisë Socialiste, Partisë Demokratike, Lëvizjes Socialiste për Integrim, Partisë Republikane, Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet dhe Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut. Pjesa tjetër e partive kanë renditje rastësore.

Lista shumemërore për këshilltarë të bashkisë Tepelenë

Partia Socialiste

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ROVENA SOTIRAQ MULLARA 06.03.1983 F
2 SULO ZENEL MUÇOBEGA 15.01.1958 M
3 MARSELA MILTIADH BALILI 29.03.1982 F
4 LATIF SHYQO KAÇAJ 25.10.1958 M
5 ADMIRELA DASHMIR ZIFLA 24.01.1983 F
6 QEMAL ISMAIL ÇUNA 14.01.1955 M
7 NURIANA ÇELO ÇELA 11.09.1988 F
8 ARBEN FEJZO GUMENI 21.10.1962 M
9 MIRELA XHEZMI VARFI 29.07.1973 F
10 GOLIK ELMAZ KAPAJ 20.03.1957 M
11 ARGJENTINA RIZA DANA 01.11.1959 F
12 BESNIK VESEL META 18.01.1986 M
13 ESMA MAGRIP SHEHU 12.08.1959 F
14 ARDI VELEDIN ABAZI 20.06.1989 M
15 ARTEZA REIS BARDHI 05.05.1975 F

Partia Demokratike

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 XHAFER HASIM MECA 06.01.1964 M
2 LINDITA MEMO SADIKAJ 27.02.1972 F
3 GEAT BELUL GUGA 10.03.1989 M
4 SILVANA BAKI SHUMELI 14.09.1980 F
5 ARBEN IDRIZ CULLI 25.06.1962 M
6 TEUTA MALIQ ISMAILI 30.09.1964 F
7 LADI BEXHET BANA 03.04.1963 M
8 DENADA TRIFON KORA 29.09.1985 F
9 AVNI ILMI ABEDINI 28.05.1962 M
10 ENKELEJDA ALEM ZIFLA 08.09.1971 F
11 HENERIK BEDRI ZACE 22.11.1984 M
12 KRISTINA HAZBI BUGA 12.06.1962 F
13 HAMZA ASLLAN QORRI 13.12.1968 M
14 SUZANA DULA HOXHA 24.01.1962 F
15 HEKTOR FASLLI SULAJ 29.08.1961 M

Levizja Socialiste per Integrim

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 EDIOLA PËRPARIM BRAHA 24.02.1978 F
2 HALIM XHEVAT BRAHO 03.08.1989 M
3 ARMIDA BUJAR LULA 21.10.1965 F
4 MIFTAR GUXHË META 11.07.1963 M
5 BESJANA BESNIK ÇUNAI 17.07.1991 F
6 ASTRIT HASAN DERVISHI 27.06.1954 M
7 SABO NAIM HALILI 11.07.1991 F
8 LEONARD FUTA ZEKA 09.07.1984 M
9 ALSIDA PËLLUMB BECA 07.06.1984 F
10 ODHISE QIRKO SHUMELI 27.05.1963 M
11 MARJETA PROKOP PULERI 12.02.1972 F
12 ARDIT FETA DINE 19.11.1988 M
13 RAJMONDA HABIP MUHA 30.04.1974 F
14 ARMILDO ISMAIL IMERI 07.05.1992 M
15 JOANA SEJFULLA MALO 21.04.1991 F

Partia Drejtesi, Integrim dhe Unitet

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 XHENET MAKSUT SULA 16.07.1959 M
2 SUELA AGIM KARATI 23.12.1976 F
3 MALIQ GJOLEK KABA 26.04.1967 M
4 ALIJE BARJAM ISARAI 20.01.1956 F
5 ISMAIL ZAHIR SULAJ 18.05.1956 M
6 MIMOZA ZEQIR KUÇAJ 26.05.1968 F
7 BASHKIM TEKI LIKA 14.01.1970 M
8 LUIZA XHEZMI SULA 15.06.1971 F
9 OLSEN PERPARIM PUPO 16.01.1981 M

Partia Socialdemokrate e Shqiperise

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 HETEM ISLAM ZERAJ 16.12.1959 M
2 MJAFTNI ZAHO KANANI 27.04.1962 F
3 LIANE FETI HIMAJ 05.02.1949 M
4 LAURESHA MYSLYM NEBIAJ 17.03.1970 F
5 VIRJON XHEMAL KACORRI 27.03.1979 M
6 HËNË SAFET SHAMETI 14.07.1954 F
7 ERVIS BATJAR LIANAJ 30.11.1992 M
8 MJAFTONI RRAPO ZERAJ 19.02.1962 F
9 ELTON LIKO RRAPI 25.11.1992 M
10 VIOLETA NIRI HIMAJ 20.12.1957 F

Levizja per Zhvillim Kombetar

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 DULE FEJO ZENEL 16.08.1984 M
2 ANXHELA ARGJIR ÇELA 15.02.1992 F
3 MARSEL SMAHIL MEHMUSHI 11.06.1984 M
4 AFËRDITA KADRI KANUSHI 02.02.1953 F
5 HEKURAN VELIKO ALIA 23.10.1968 M
6 ERISELDA NOVRUZ SHEHU 24.06.1996 F
7 VLADIMIR BEGË DALANI 14.01.1967 M
8 ANILA BEGO ÇELA 01.01.1971 F
9 HEKURAN LAME ÇELA 23.06.1983 M

Partia Levizja e Legalitetit

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ENGJËLL FETI BONI 08.03.1963 M
2 LIRI XHELAL DORO 04.10.1953 F
3 ARJAN LIÇO LIÇAJ 28.03.1970 M
4 LULJETA FETI DORA 05.06.1954 F
5 JULIAN HIQMET BODECI 23.05.1980 M
6 ALBANA MYQEREM LIÇAJ 08.04.1976 F
7 ARNOLD SOKOL OSMËNA 30.01.1995 M
8 XHANE HATE LIÇAJ 07.05.1939 F
9 DAMIAN ARBEN DORA 27.02.1985 M

Partia Ardhmeria Kombetare

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ALEM KAREMAN SHEHU 31.05.1963 M
2 AURORA ENGJELL DINA 31.05.1963 F
3 ENI MUSA ÇELA 13.05.1972 M
4 NATASHA XHEVDET SHEHU 04.04.1967 F
5 VIRON FERAT MULLARAJ 08.10.1956 M
6 MIRANDA NUSTRET SULEJMANI 17.02.1965 F
7 JURGEN AGRON ALIRA 25.03.1993 M
8 ELSEDA HASIM BILBILI 29.11.1992 F
9 ALJOSHA MILO JORGO 08.03.1967 M

Partia Socialiste e Vertete 91

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ARDIANA BARJAN JERA 01.07.1975 F
2 ARDINAND PAJO NEBIAJ 10.03.1964 M
3 LAURESHA GOLIK JAUPI 15.03.1970 F
4 ROLAND RUSHIT RUSHITI 01.10.1968 M
5 ANTONETA BASHKIM ROSHI 08.10.1975 F
6 LEFTER DINO KABA 12.07.1965 M
7 JONILA BARJAM BECA 11.07.1985 F
8 ALEKS SELFO DULE 20.04.1967 M
9 MIMOZA LATIF LEVANI 22.04.1970 F
10 FAIK ALI ALIA 24.09.1966 M
11 IKBALE SAMI GJERGO 03.12.1961 F

Fryma e Re Demokratike

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ELVIS KOSTANDIN JORGO 20.06.1984 M
2 SEMIRAMIDA SOKRAT KASNECI 03.12.1996 F
3 ALEKSANDER MYRTEZA GJOKA 30.12.1968 M
4 PAULA KUJTIM HYSENI 28.05.1992 F
5 ORGEST LULO RUKA 14.05.1984 M
6 DIANA LESKO BACA 05.07.1960 F
7 AGIM TAFIL ÇELA 04.07.1962 M
8 REFIE BEJO MAÇA 01.02.1957 F
9 KLEJDI ALI ABAZI 29.05.1993 M
10 MARJETA KIÇO MEMLIKA 04.10.1962 F
11 LEDION ELMAZ BECA 19.12.1989 M
12 MIRELA ASIM SHUMELI 20.07.1975 F
13 FEJZI MYSLYM XHEZA 13.09.1956 M
14 MERJO JAHO DENAJ 03.04.1955 F

Partia Demokracia Sociale

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 AFRIM ALI GERBI 16.07.1971 M
2 ELONA BESIM BALILI 16.07.1987 F
3 XHEVAT DEMIR HASANAJ 25.04.1951 M
4 FATBARDHA SULO BERXHA 19.10.1987 F
5 HEKURAN BRAHIM ORMENI 20.12.1963 M
6 LAURETA SULO GOGAJ 28.03.1974 F
7 DERVISH QERIM DERVISHI 11.05.1968 M
8 SONILA HAMIT KERÇANI 09.03.1984 F
9 MARTIN BRAHIM EMERI 24.04.1986 M

Partia Demokracia e Re Europiane

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 ARKID DRAGUSH KUCA 04.05.1978 M
2 DALLANDYSHE AFUZ QËDRAJ 14.02.1949 F
3 EDAR HASAN QENDRAI 18.02.1950 M
4 LULJETA REXHEP KUCA 25.08.1978 F
5 DRAGUSH SADULLAH KUCA 01.02.1942 M
6 SONILA EDAR KASAJ 21.08.1979 F
7 DRITAN BASHKIM KASAJ 29.09.1975 M
8 MJAFTONI AFUZ KUCA 12.08.1946 F
9 EUGEN EDAR QENDRAJ 25.10.1975 M

Partia G99

Nr. Kandidat Data e Lindjes Gjinia
1 LORENC MUSTAFA SELIMI 24.01.1980 M
2 JOLANDA REFAT META 06.05.1989 F
3 ERBLIN BASHKIM KADRIU 23.06.1988 M
4 AMELA ÇAJUP SELIMI 08.09.1996 F
5 ADMIR QAZIM SATRAFILI 04.02.1990 M
6 ERKA SELMAN HITA 20.08.1986 F
7 ENEA ALTIN SHEHU 23.08.1992 M
8 ENI ÇULI MESHINI 18.10.1992 F
9 ERMAL XHELIL SELIMI 14.12.1982 M