Curriculum Vitae17 May 2015

Kosta Qaja, PS (ASHE), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë Devoll

Author: BIRN Tiranë
Print

Kosta Qaja | Foto nga : Facebook

Kosta Qaja | Foto nga : Facebook

MBIEMRI:        QAJA

EMRI:                KOSTA(ARBEN) 

ADRESA:                          BILISHT

                                   DEVOLL/ALBANIA

 

 DATELINDJA:  01 Nentor  1965 

SHTETESIA:      SHQIPTARE

KOMBESIA:       SHQIPTARE

STATUSI CIVIL: I MARTUAR

ARSIMIMI

INSTITUCIONI SHKOLLA E MESME BUJQESORE VISHOCICE/DEVOLL
PERIUDHA 1979-1983
DIPLOMA DIPLOME PJEKURIE
INSTITUCIONI UNIVERSITETI KRISTAL,FAKULTETI DREJTESISE
PERIUDHA 2006-2009
DIPLOMA DIPLOMUAR SI JURIST


GJUHET E NJOHURA:

Greqisht

EKSPERIENCA NE PUNE:

PERIUDHA 1983-1992
VENDI KAPSHTICE/DEVOLL
PUNEDHENESI KOPERATIVA BUJQESORE BILISHT
POZICIONI PUNONJES
PERIUDHA 1992-2001
VENDI GREQI
POZICIONI EMIGRANT
PERIUDHA 2001-NE VAZHDIM
VENDI BILISHT
PUNEDHENESI BIZNES PRIVAT NE FUSHEN E NDERTIMIT
POZICIONI ADMINISTRATOR


NJOHURI KOMPJUTERIKE:

NJOH MIRE DHE PUNOJ NE PROGRAMET WINDOWS,WORD,EXCEL.