Curriculum Vitae18 May 2015

Melaim Damzi, LSI (ASHE), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim për bashkinë Bulqizë.

Author: BIRN Tiranë
Print

Melaim Damzi

Melaim Damzi

Arsimimi:
Ne vitin 1991 diplomohet si mjek i pergjithshem ne Universitetin
Shtetror teTiranes, Fakulteti i Mjeksise.
Nevitin 2001, perfundon specializimin per Kirurgji ne Tirane.
Eksperiencane pune:
1991 – 1996 Mjek i Pergjithshem ne Spitalin Bulqize
1997 – 2001 Specializim per Kirurg ne QSUT.
2001 – 2013 Kirurg ne Spitalin Rajonal Peshkopi dhe
brenda kesaj periudhe 2 here Drejtor i Spitalit Rajonal
Peshkopi, respektivisht 2004 – 2005 dhe 2012 –2013.
Shtator 2013 dhe ne vazhdim Prefekt i QarkutDiber,
propozuar nga LSI.
Bindjetpolitike:2007 – 2009, Sekretar i PS Diber me atributet e Kryetarit
sipas statutit
2012 Kalon tek LSI dhe ka qene pjese e listes se
deputeteve te ketij qarku.