Curriculum Vitae11 May 2015

Rexhe Byberi, LSI (ASHE), CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Lëvizjes Socialiste për Integrim për bashkinë Tropojë.

Author: BIRN Tiranë
Print

rexh-byberiKryetar i Komunës Margegaj nga viti 2000-2015

Lindur më 31 mars 1959 në fshatin Shoshan të Tropojës. Pas shkolles se mesme ka punuar ne ekonomite bujqesore te zones se tij dhe në SMT-ne e qytetit Bajram Curri. Në fillimet e sistemit demokratik të vitit 1992 i cili ka në baze lirinë e individit ka punuar si ekonomist në Komunën deri në vitin 2000. Ne vitin 2000 kandidoi për Kryetar i Komunes Margegaj ku mori mbështetje massive.krahas punës se tij si ekonomist,eshtë diplomuar për mësuesi Histori-Gjeografi si dhe për Drejtësi.Ka marrë pjesë në seminare dhe trajnime te ndryshme qe i perkasin nomenklatures sociale qe jane zhvilluar në Shqipëri por edhe në shtete të BE-së