Curriculum Vitae17 May 2015

Shukri Xhelili, PS (ASHE), CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë Dibër.

Author: BIRN Tiranë
Print

Shukri Xhelili

Shukri Xhelili

 

 

ARSIMI

Universiteti  Tiranes, Albania  Fakulteti  I EKONOMISE, Titulli : Ekonomist per Industrine

EKSPERIENCA NE PUNE
Nga shtatori i Viti 1985- shtator 1987kam punuar ne Oficinen mekanike Peshkopi Kryetar I Deges Furnizim-Shperndarje.
Shtator 1987- korik 1991 Kryetar I Deges Planit Frigoriferi Peshkopi.
Gusht 1991 – korik 1992 Drejtor I Frigoriferi Peshkopi.
Tetor 1993 – shtator 1996 Specialist Agjensia Kombetare e Privatizimit Dega Diber.
1996 deri Nentor 2013 Biznes privat.
Nentor 2013- Vazhdim Dretjor Sigurimeve shoqerore DIber.
Njohuri te mira te gjuhes angleze
AFTESI ORGANIZATIVE DHE
KOMPETENCA

AFTESI TEKNIKE NE PERDORIMN E
KOMPJUTERIT DHE TE TJERA
Njohuri shume te mira te Paketes Office, Internet si dhe nje pjese te mire te programeve me te perdorshme te momentit.