Interview8 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Patos

Luan Mustafaj, ekonomist, konkurron për Partinë Demokratike për postin e kryetarit të Bashkisë Patos me Rajmonda Balilaj, kryetare aktuale e bashkisë Patos, e cila konkurron për Partinë Socialiste. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Patos dhe ia shtroi këto pyetje dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Author: Ina Baçinozi BIRN Patos
Print

Luan Mustafaj

Luan Mustafaj

Kandidati i Partisë Demokratike për postin e kryetarit të bashkisë së re Patos premton ulje taksash dhe parqe.

Rajmonda-Balilaj

Rajmonda Balilaj

Kandidatja e Partisë Socialiste për Bashkinë e re Patos thotë se do të përqendrojë investimet në kanale vaditëse për të përmirësuar gjendjen ekonomike të popullsisë së kësaj bashkie.