Posts by: Ina Baçinozi

Interview 16 Jun 2015

Albert Çaçi: Shërbime publike për Fierin

Kandidati i Partisë Social Demokrate për bashkinë e re Fier kërkon më shumë kompetenca për pushtetin vendor në mënyrë që të mund të rrisë shërbimet për qytetarët.

Interview 16 Jun 2015

Gëzim Çaushi: Transport dhe infrastrukturë për Roskovecin

Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë e re premton se do të përqendrohet te lidhja e fshatrave me qytezën e bashkisë së re.

Interview 8 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Patos

Luan Mustafaj, ekonomist, konkurron për Partinë Demokratike për postin e kryetarit të Bashkisë Patos me Rajmonda Balilaj, kryetare aktuale e bashkisë Patos, e cila konkurron për Partinë Socialiste.

Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Patos dhe ia shtroi këto pyetje dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 8 Jun 2015

Rajmonda Balilaj: Do të kem prioritet bujqësinë

Kandidatja e Partisë Socialiste për Bashkinë e re Patos thotë se do të përqendrojë investimet në kanale vaditëse për të përmirësuar gjendjen ekonomike të popullsisë së kësaj bashkie.

Interview 8 Jun 2015

Luan Mustafaj: Vizioni im për Patosin

Kandidati i Partisë Demokratike për postin e kryetarit të bashkisë së re Patos premton ulje taksash dhe parqe.

Interview 5 Jun 2015

Intervistat me kandidatët për kryetarë të Bashkisë Lushnje

Darien Xhindoli, jurist, konkurron për Partinë Demokratike për postin e kryetarit të bashkisë së re Lushnje me Fatos Tushen, gjithashtu jurist, ish deputet dhe aktualisht kryetar i bashkisë së qytetit Lushnjë, i cili garon në emër të Partisë Socialiste. Pas një procesi të gjatë dhe intervistimit të shumë qytetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile, BIRN identifikoi shqetësimet kryesore të popullsisë së bashkisë së re Lushnje dhe ia shtroi këto pyetje dy kandidatëve, përgjigjet e të cilëve mund t’i lexoni këtu.

Interview 5 Jun 2015

Fatos Tushe: Bujqësia do të jetë objektivi im

Kandidati i Partisë Socialiste për Bashkinë Lushnje premton se do të punojë para së gjithash për zhvillimin e bujqësisë në zonën që konsiderohet si hambari i Shqipërisë.

Interview 5 Jun 2015

Darien Xhindoli: Prioriteti im, arsimi, shëndetësia dhe ambientet sportive

Kandidati i Partisë Demokratike për Bashkinë e Lushnjes thotë se rindërtimi i qendrave shëndetësore dhe shkollave si dhe krijimi i mjediseve për shplodhje dhe për aktivitete sportive do të jenë synimet e tij kryesore.

Profile 17 May 2015

Profili i bashkisë Divjakë

Me parkun kombëtar Divjakë-Karavasta dhe fushat rurale pjellore, bashkia e re e Divjakës ofron një perspektivë të mirë zhvillimi për bujqësinë dhe ekoturizmin.

Profile 16 May 2015

Profili i bashkisë Fier

Si një zonë industriale e rëndësishme e kohës së komunizmit, Fieri vuan papunësinë e lartë në zonat rurale dhe ndotjen mjedisore të lënë pas nga industria e shfrytëzimit të naftës. 

Load More